2011-05-08

Underbar vårhelg med sommarkänsla!

I helgen har jag haft besök hemifrån Orsa. Det var min gamla barndomskompis Katten och hennes tre barn som var här. Vi har haft det SÅ skönt och trevligt och barnen har kommit jättebra överens.

I fredags började vi med att beställa middag från thairestaurangen vilket alltid är lika gott. Lördagen var barnens dag hela dagen och vi började med badhuset vilket är en aktivitet som passar alla åldrar (tillsammans spänner våra sex barn mellan 11 och 2 år). Efter några timmars plaskande blev det lunch hos badhusets granne McDonalds och efter det tog undertecknad med sig en latte ut i solen och lät barnen roa sig i lekparken som ligger mellan badhuset och McDonalds. Till middag blev det tacos och sedan fick barnen titta på film på övervåningen medan mammorna fick dregla lite över Mikael Persbrandt i "Hämnden".

Idag, söndag, har vi slappat i trädgården. Korv med bröd på stående fot ute i finvädret blev det innan våra gäster åter styrde kosan mot Orsa. Hoppas sommaren är här för att stanna nu för vädret har varit absolut toppen! Valborgs isande kyla och lätta snöfall vill vi inte se mer förrän tidigast i oktober...

Inga kommentarer: