2008-10-27

Utmaning - 7 sanningar om mig själv!

Har fått en utmaning från Dagens Eko. Ska försöka komma på 7 sanningar om mig själv *kliar mig i huvudet*... Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. (tänker nog inte utmana sju stycken däremot så jag kanske gör avkall från just denna paragraf...)
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

OK då, here goes mina svar!
7 saker om mig själv var det....
1. Är väldigt kvällstrött. Alla filmer/TV-program som börjar 21.00 eller senare är inte att tänka på för jag orkar ALDRIG se klart dem!
2. Har smakat "delikatesser" som rostade gräshoppor, hund, ostron, råa räkor och sniglar
3. Har en saxofon som jag tänkt börja spela på i ca 10 år. Lärde mig "I denna ljuva sommartid" men kom aldrig längre av någon anledning. Tyvärr! Kanske inte för sent än?
4. När jag var fem år vägde jag 13 kilo och hade tre olika sorters parasiter i magen. Kanske delvis beroende på svar nummer 2...
5. Har haft malaria två gånger
6. När jag var liten ville jag bli arkeolog!
7. Jag hatar allt i hushållet som börjar på D -> Dammsuga, Damma, Diska, Dasstäda... Däremot gör jag gärna annat som lagar mat, plockar i största allmänhet, tar hand om tvätten etc... men är så illa tvungen till ovanstående ibland ändå! Diskmaskinen är numera min bästa vän!!!

Utmanar härmed alla som känner för det men särskilt Sandra, Milla, Jimmy och Helen!

1 kommentar:

Unknown sa...

Kul att läsa dina svar!
Jag har antagit din utmaning :-)