2011-03-05

Snabbvisit...

...i Orsa! Killarna åkte hit i onsdags för att tillbringa andra halvan av sportlovet hos mormor och morfar och själv åkte jag hit i förmiddags.

Igår kväll hade jag besök av en kompis och vi hade en liten tjejafton på två! Började kvällen med grönsaksdipp, parmaskinkachips och vana tallinn coffee, fortsatte med att tillsammans tillaga en alldeles underbar fiskgrya, bouillabaisse, med färska räkor, musslor, lax och saffran bl.a, och avslutade med kladdkakemuffins med färska hallon och vispgrädde och ytterligare en vt coffee! Supergott och jättetrevligt. Får passa på att frossa i skaldjur när mannen är borta då han inte är överdrivet förtjust i detta. I vilket fall som helst drog Annie igång speldosan och tände lampan i sovrumstaket halv sex i morse vilket betyder att det i hennes värld är morgon vid denna extremt okristliga tid. Vi är inte helt överens hon och jag, iallafall inte om det rör sig om en lördagmorgon...

Vid tio gav vi oss iväg mot Orsa och kom fram utan att ha fastnat i Vasaloppstrafiken tack och lov! Dagen har ägnats åt att besöka två mycket trevliga vänner - det jag saknar mest här är utan tvekan mina underbara vänner! Jag undrar dock när någon tänker hälsa på oss? Efter 2,5 år är det väl snart dags??

I morgon bitti ska vi se lite Vasalopp på tv och efter det bär det av hemåt igen! På tisdag kommer min kära man hem - läääängtar!!
Published with Blogger-droid v1.6.7

1 kommentar:

Maken sa...

Längtar efter dig! Puss