2011-01-30

Trasig dator så glest mellan gångerna

Eftersom min dator är hos farbror data-doktorn så har jag lagt vantarna på makens laptop medan han och Samuel roar sig med ps2 på övervåningen. Anledningen till bloggtorkan är således datorhaveri och inte lathet eller något annat som man kanske hade kunnat tro :)

Idag är det söndag och helgen är snart slut - som vanligt har den gått i rasande fart! Varför går inte veckodagarna, t.ex måndagar, lika fort? Igår var vi uppe vid klubbstugan och åkte skridskor. Hittade ett par små rosa skridskor på vinden som jag tänkte att Annie skulle få prova men det stupade på att jag i sista stund kom på att Isaacs hockeyhjälm blivit kvarglömd på dagis och att vi därmed hade en hjälm för lite, så det får bli nästa gång! Isaac har bara åkt skridskor tre-fyra gånger i sitt liv men han har en grym balans och bra koordination så får han bara öva lite kan han nog bli riktigt duktig och dessutom är han orädd. Borde kanske skaffa mig ett par skrinnor själv så jag kan åka med barnen men vet inte om jag vågar.Sist jag åkte var när jag var tonåring på såna sär vita konståkningsskridskor med taggar fram så jag skulle nog påminna rätt ordentligt om Bambi om jag gav mig ut på isen. Jo, förresten så har jag faktiskt åkt långfärdsskridskor några gånger efter det men det är inte riktigt samma sak...

Idag for vi iväg en sväng mitt på da´n, först på loppis (köpte en barndvd, en Nalle Puh-bok till Annie och en cykelhjälm till Samuel) och sedan tog vi en fika inne på stan. Undertecknad blev grymt sugen på semla men det gick ju inte att få tag på så det blev en latte istället.


Annie på Bergslagskonditoriet!

Söndagsfika på Bergslagskonditoriet.
Mamman ville ha semla men det fanns inte :(

Nu ska jag planera veckans mat samt åka och handla så jag slipper det i veckan - det är liksom så mycket annat man ska hinna med då. Isaac skriver önskelista eftersom han kommit på att det bara är en månad kvar tills han fyller år. Han önskar sig: "SMHLEGO, MHLABOK och MHLABILDER". Läs dessa ord och ljuda samtidigt så är det ju rätt logiskt att H:et sitter där det sitter!  Han har för övrigt jobbat klart i Ärtan och påbörjat en guldstjärnebok som han fick i julklapp och som är från 6 år. Han är SÅ duktig :)




Undrar om det finns NÅGON normal människa i den här familjen?


1 kommentar:

Anonym sa...

Kan du dela med dig av den där doktorn???