2008-09-13

Svar till "anonym" bloggkommentator

Käre "anonyme" bloggläsare!
Både du och jag VET att jag vet vem du är så varför vara anonym? Gå ut med ditt namn istället för att inte våga stå för dina åsikter öppet. Jag har raderat dina inlägg då jag ej vill besudla min blogg med dina småaktiga kommentarer som skulle göra sig bättre ute i sandlådan. Däremot tänkte jag besvara dem även om det är under min värdighet att ödsla tid och kraft på detta. Det är dock inte för din skull utan främst om någon annan skulle råka ha läst dina fyllepåhopp (joo, jag fattar nog, det var ju fredagkväll).
1) Men alla vet väl att du inte gillar barn... Inget nytt för någon från ams.. hahahaha För alla som inte fattade det så var den kommentaren i blogginlägget nedan ett skämt. Jag skulle inte satt två barn till världen och gått igenom två graviditeter, förlossningar etc PÅ EGEN HAND om det var så att jag inte gillade barn. Fråga anonyme kommentatorn däremot hur många barn HAN har som han inte bryr sig om eller träffar?
2) Alla skolor du undervisat på har klagomål... Från föräldrarna alltså... och på dig. Är det konstigt? Nej! Alla skolor? Har du frågat? Hmm, om det är så att du VET det är det brottsligt i så fall då lärare skriver på papper om tystnadsplikt vid anställning.
3) I Orsa är ingen ledsen att du flyttat... Speciellt tackamma är alla föräldrar som kunde råkat ut för barn i din klass.... Hahahaha. Ja fy faan vilken otur bdet varit...Någon som hatar barn skulle undervisa.. Återigen, har du frågat "alla" föräldrar? Du måste ha legat i då det går ett antal hundra barn i de olika skolorna runt om i kommunen. Om alla barn har två föräldrar gör det ganska många föräldrar du måste ha pratat med. Kanske borde känna mig smickrad att du gjort dig det omaket för min skull :-)
4) Vilken tur att din nuvarande sambo inte kommit på vilken slöfock du är och att allt du vill är agtt vara hemma fru... Hahhaha .... Helt sjukt!!! Jaa, visst är det tur att han inte kommit på det än efter 1½ år tillsammans! Jag går omkring här hemma hela dagarna och pillar mig i naveln och tittar på såpor på TV. Sen när han kommer hem från jobbet lagar han mat och masserar mina fötter. Precis vad jag ALLTID velat!

Kanske borde känna mig smickrad att DU "anonym", fortfarande efter tre år, är så intresserad av mig och mitt liv att du läser min blogg och tar dig tid att skicka iväg fem kommentarer på raken. Du måste ha ett ganska trist liv om det är ditt fredagsnöje numera... Jag betackar mig för vidare "anonyma" kommentarer. Vill du mig något vet du var jag finns eller stå upp för vad du har att säga om det är så att du finner nöje i att göra det offentligt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh, det är såååå trist med såna där "ljushuvuden" som inte törs stå upp för vad de säger... *suckar djupt* Särskilt om det också troligast är fyllesnack. Fick höra innehållet i kommentarerna av en kompis som hade läst allt innan du tog bort dem - och jag bara stod och gapade...

Känns ju som om den här "anonyme" mannen är väldigt avundsjuk på dig och ditt liv. Om han nu har egna barn som han inte bryr sig om/träffar så är det ju mer än för djävligt alltså... Då tycker jag att han bara ska hålla käft och se till att hålla "det heligaste" instängt i brallorna hädanefter!

Usch, jag blir så j-la förbannad på såna där människor alltså!

Stor, stor kram från fd grannen

lissmiss sa...

herregud är idioten i farten nu igen!?! han har då inte frågat mig eller nån av de hundratalet föräldrar jag känner..

jag saknar dig och barnen gumman!!
kom snart hit annars kommer vi ner!!!

kramar från hela familjen här!

♥ Pernill@ sa...

You go girl !
Ta bort att man kan kommentera anonymt..
Det fick jag göra ett tag ....

Jimpas blogger sa...

Hej!

Tråkigt med såna blogginlägg, följer den nästan varje dag. Vi har ju känt varandra sen 94 och tråkigt när någon skriver så.

Kram Zackie
När kommer du till Paris. Skicka till min privata mail.

Kram Jimmy