2008-09-20

Har precis...

...kommit hem från Rättvik. Var på kurs - "Liberal 2010" - på pensionat Bruntegården vilket var himla trevligt! Samuel fick följa med eftersom två väninnor från Orsa också var med och hade sina mer eller mindre jämnåriga barn med sig. Lillplutten dock fick stanna hemma med "Icka" och han hade det säkert minst lika trevligt! Har ätit gott och lyssnat till intressanta föredrag om bland annat feminism men allra skönast är det att "bara" få komma bort, sova ostört och sätta sig vid dukat bord. Det är man inte bortskämd med som mamma!!

Annars känner jag att jag är ruskigt kass på att uppdatera bloggen. Är nog lite "bloggperiodare" tror jag :-) Har jobbat rätt mycket i veckan - tre dagar på sfi och torsdag och fredag på två olika grundskolor. Dessutom har jag fått timmar på Medborgarskolan där jag ska ha privatundervisning i svenska med utländska ingenjörer som arbetar på ABB och som vill/måste lära sig en del svenska. Det låter superkul!! Vet inte när jag börjar men troligtvis ganska snart.

Älsklingen är på fest ikväll och själv ska jag bara slappa framför tv:n alternativt lägga mig tidigt och läsa en bok. Imorgon, söndag, ska vi försöka plocka i ordning i "extrarummet" som just nu tjänstgör som förråd och lager. Tids nog ska det bli arbetsrum är det tänkt. Få´ se när älsklingen är tillräckligt "fit" imorgon bara, haha!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har väl så mycket att "stå i" nu och då ligger ju inte bloggandet som nr 1 kanske. *ler*
Men det är alltid lika skoj NÄR det väl finns ett nytt inlägg från dig - då blir man glad!

Stor kram från fd grannen

Unknown sa...

Lät som en skön vistelse i Rättvik! Klart att du har mycket att stå i, bra att det löst sig med jobb också.

Kram!