2008-09-23

Åh vad härligt!

Tänk vad glad man blir när solen tittar fram igen! Är underbart väder ute och egentligen borde man inte sitta här så ska nog ta en sväng ut i solen och lekparken med lillemannen innan det är dax att börja med middagen. Har varit provvakt på jobbet idag åt några elever som gjorde c-prov (sfi) så jag slutade tidigare eftersom jag inte fick några raster.

Igår däremot, när jag kom till jobbet, hade det varit inbrott!!! Selecta kaffemaskinen var helt uppbruten och demolerad och personalrummet hade blivit grundligt genomsökt efter pengar och det låg saker och jord över hela golvet. Bytet hade blivit en burk med småpengar - måste varit väldigt snopet! Inga datorer eller annat hade de varit intresserade av tjyvarna, utan uppenbarligen enbart varit ute efter snabba cash. Kaffemaskinen drivs med laddade nycklar och har därmed inga pengar i sig heller så även där gick de bet. Eleverna skickades hem så det blev planeringsdag istället.

Nu ska jag slita lillplutten från Playhouse Disney och gå ut i solen lite. Kan behöva en sista vitaminkick innan vintermörkret slår till på allvar!

1 kommentar:

Jimpas blogger sa...

Du kanske får en vitaminkick när ni kommer hit söderut.
Kommer inte ihåg vilka datum. Du kan väl mail mig synne.

Kram JN