2008-09-15

Det blir en del!

Jobb alltså :-) Är ju numera anställd på 40% på sfi men har bara jobbat enligt mitt schema en dag. Eftersom så många är sjuka hela tiden får jag hoppa in där det behövs! Skulle egentligen ha börjat jobba kl 10 idag men var tvungen till akututryckning då de var två lärare kort idag. Det är kul att jobba mycket men med sådana här spontana inhopp blir det ganska krävande lektioner med mycket improvisation då utrymme såklart inte givits åt någon planering. Gruppen jag haft idag är dessutom STOR! Är alla där är de över 30 men idag var de ca 25 och det är fullt tillräckligt. Repeterade grammatik - ganska enkel sådan - men det har tagit sin lilla tid och har blivit mycket snackande med trött röst till följd! Vet inte om deras ordinarie lärare är där imorgon men har lovat att vara i stand-by läge utifall att...

Isaac sitter just nu och tittar på Playhouse Disney och de stora barnen är i lekparken. Ska strax börja med maten - kycklinwok! Vädret är grått och trist och det duggregnar. Kan förstå att hösten är en jobbig tid för dem som har anlag till depression, särskilt när det BARA är kallt och regnigt och grått!

Har förresten lagt in ett meddelandefilter nu efter senaste tidens inte alltför trevliga kommentarer. Det innebär att jag kommer godkänna alla meddelanden innan de publiceras. Sluta för allt i världen inte att kommentera, det är jättekul ju fler kommentarer man får, utan detta är enbart för att hålla "anonyma" stalkers på behörigt avstånd.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ville bara säga att jag har läst ditt mail nu, och jag blev i det närmaste stum... En sån en... *suckar*

Jag kommer då att fortsätta att kommentera *L* det vet du! Det är ju rätt många som har kommentarsgranskning numera, så det är inget som avskräcker mig iaf ;-)

Stor kram från fd grannen