2008-08-26

Utmaning från MiNiMi

Jag blev utmanad av MiNiMi! Jag ska tydligen skriva 5-7 underliga saker om mig själv...Hmmm.... Inte för att jag är helt normal men det här var knepigt!
1) När jag var liten var det bästa jag visste rostade gräshoppor samt kokbananer och bönor på stora bananblad på golvet. Kan tillägga att jag bodde i Tanzania då... Eftersom det var nästan det enda jag åt var jag tämligen undernärd! 2) Jag har aldrig varit i Thailand, hör och häpna, däremot i både Indonesien och Filippinerna. 3) Jag HATAR ormar av hela mitt hjärta, och då gör det detsamma om det är en grön mamba eller en vanlig svensk snok... Det är typ lika illa. 4) Jag tycker inte om djur något vidare. OK, kan tolerera andras men vill absolut INTE ha något eget, iallafall inget man måste gulla med eller gå ut och gå med (återstår väl fiskar då...). Fasar för den dagen då barnen börjar tjata om marsvin och hamstrar och annat läskigt. 5) Kan en hel massa Evert Taube, Povel Ramel, Dan Andersson och Cornelissånger utantill och har haft det på repertoaren sen jag var liten tack vare (eller på grund av) min ständigt sjungande far. 6) Jag samlar på elefanter av alla de slag inklusive en tatuering på armen :-)

Så ska man skicka utmaningen vidare dådå... Ja, alla som brukar besöka min blogg tycker jag ska anta denna eminenta utmaning! Skriv en liten kommentar bara så att jag kan gå in och läsa sen!

1 kommentar:

♥ Pernill@ sa...

Rostade gräshoppor ???
Funkar de enl Gi ????
Det skulle jag vilja prova faktiskt..